Annonsere i magasinet

Kjære annonsør, dette er, som du ser, et nettbasert reisemagasin. Våre lesere er i likhet med oss opptatt av spennende, unike og luksuriøse reiser i inn- og utland. De reiser gjerne ofte og reisene går både til en storby en kort flytur unna eller til et eksotisk reisemål på et annet kontinent. Dette betyr at leserne av dette magasinet både har penger å bruke og gjerne bruker dem på reiser og reiserelaterte produkter.

Reiseglade og kjøpesterke lesere

Når våre reiseglade lesere ikke er ute på reise, kommer de hit til oss for inspirasjon til neste reise. Dette betyr at vårt nettbaserte reisemagasin er det perfekte stedet for deg som er tilbyder av spennende reisemål eller tilbehør som gjør reisen og ferien enklere, mer praktisk og mer luksuriøs. Her kan du annonsere for dine flotte produkter enten du selger solbriller, kofferter, weekendbager, håndvesker eller lommebøker. Oslo Airport Magazine er også en utmerket portal for annonsering av solkremer, make-up, parfyme og ikke minst klær og sko som er velegnet for ulike reisemål samt noen timer på fly.

Oslo Airport Magazine er rette stedet for annonser

Som annonsør er du opptatt av å treffe den målgruppen for dine produkter, som også har råd til å kjøpe nettopp dine produkter. Du vil gjerne finne de som både kjøper produktene og anbefaler disse videre til andre. Leserne av Oslo Airport Magazine er midt i blinken for deg som annonsør. Her finner du kjøpesterke og kjøpelystne mennesker som elsker produkter som tar reisen deres et steg høyere. Og de er heller ikke redde for å vise sin fornøydhet med et produkt til resten av verden.

Generelle regler for annonsering i Oslo Airport Magazine

Du kan enkelt kjøpe annonseplass ved å kontakte oss og vår markedsavdeling. Sammen vil vi finne den perfekte størrelsen på din annonse samt tidsrom og varighet. Nærmere informasjon om materiell og priser oppgis på forespørsel til vår avdeling. Ved bestilling av annonser over lengre tidsrom gis det også en forholdsmessig rabatt.

Generelt gjelder bestemmelsen om at alt av materiell må leveres med riktige HTTPS URL-er. Dette gjelder også bilder og de ulike elementene inne i annonsen. Dersom dette ikke følges, vil annonsen automatisk bli stoppet. Er du i tvil om annonsen din er tilpasset disse standarder ber vi deg kontakte din annonseutvikler.

Oslo Airport Magazine følger de vedtatte normer for annonsering i Norge. Derfor vil annonser som er forsøk på å kopiering eller etterligning ikke bli godkjent. Annonsene må også utformes slik at leseren ikke er i tvil om at det dreier seg om en annonse. Den skal med andre ord ikke kunne gå som en redaksjonell artikkel. Dersom annonsen ikke er i henhold til gjeldende lovverk, er villedende eller i strid med god moral vil den bli avvist. Dersom du er i tvil om noe av dette er det bare å kontakte vår markedsavdeling for en uforpliktende prat. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid som gir leserne våre det de trenger for å skape flere unike og minneverdige reiseopplevelser hele året gjennom.

Privacy Policy