Om Oslo Airport Magazine

Oslo Airport Magazine er et reisemagasin for alle som elsker reiser til inn- og utland. Derfor blir du kanskje ikke så overrasket over at vi som står bak magasinet kan fortelle at vi har vært bitt av reisebasillen i mange år.

Reiser har blitt en livsstil, et levevis vi ikke kan være foruten. Når man reiser blir verden mindre, man lærer om andre kulturer og møter nye spennende mennesker. Ikke minst oppdager man hele tiden nye steder man vil se eller man forelsker seg i en by, et område eller et land man gjerne vil se mer av.

Fra campingvogn til New York

Jeg har reist siden jeg var liten og mine foreldre tok meg med på campingferie til Sverige. Etter noen år utvidet vi horisonten og reiste Danmark på kryss og tvers, derfra var veien ikke så lang til de nordlige deler av Tyskland. Da jeg kom i tenårene var campingvognen erstattet med charterreiser og i slutten av tenårene hadde jeg min første reise over det store havet til USA. New York var et eventyr jeg aldri får nok av og jeg har vært tilbake mange ganger siden. Med årene har ikke reiselysten blitt mindre, snare tvert imot. Og hver gang jeg er på tur, oppdager jeg nye steder å utforske, nye drømmer som skal oppfylles. Jeg har alltid skrevet fra mine reiser. Dagbøker, notater og minner, slik at jeg skulle huske hva jeg hadde gjort og hvordan jeg havnet der. Etter hvert begynte venner og familie og spørre meg til råds og dermed oppstod drømmen om et eget reisemagasin. Et sted jeg kunne fylle med artikler til inspirasjon for andre som i likhet med meg setter pris på de gleder verden kan by på.

Drømmen ble til et nettmagasin

Drømmen utviklet seg til dette nettstedet og jeg håper du her finner inspirasjon og reiselyst. Her får jeg bruke alle mine kunnskaper innen reise og livsstil i kombinasjon med min lidenskap for det skrevne ord. Kan man ikke reise selv, er det lite som er bedre enn å lese om reiser og bli inspirert eller for min del; å skrive om det! Jeg har fått med meg noen flere på laget, men de er alle drevet av den samme lidenskapen som meg. Reiser, opplevelser være seg til lands eller vanns eller hva med å ta en tur med det siste innen luksuriøse flyreiser, der selve flyturen er en reise i seg selv? Når verden er full av gråvær og hverdagene tar overhånd, er du velkommen hit for å drømme deg bort sammen med oss. Det samme gjelder når du skal planlegge din neste ferie. Vi har tipsene, rådene og inspirasjonen som hjelper deg med å oppfylle reisedrømmen.

Det er en fantastisk følelse at reiselysten lar seg forene med skrivegleden og ønsket om å inspirere flere. Å se reisemagasinet bli til var en bedre følelse enn jeg klarer å beskrive uten å ta til de helt store ord. Å jobbe med lidenskapen din og det i tett samarbeid med andre, er en god følelse. Enda bedre blir den følelsen når alle våre fine lesere tar turen innom! Vi håper du vil trives her hos oss og finne det du leter etter. Vi kommer stadig med påfyll, så ikke glem å komme forbi med jevne mellomrom!

Privacy Policy