20 hoteller du bør besøke før du dør

Vi har alle vår egne tanker og ideer om hva vi ønsker å se og gjøre i livet før det blir for sent. En av dem er oftest relatert til reiser og med reiser følger gjerne et opphold på et hotell. Men kanskje hotellet kan være reisemålet i seg selv? Spesielt om du liker å bo på ulike hoteller og oppleve spesielle bosteder. Vi har derfor satt sammen en liten liste med 20 hoteller du bør besøke før du dør. Disse er fordelt over det meste av verden og listen er ikke satt opp i noen bestemt rekkefølge.

 1. Hotel Costa Verde, Puntarenas, Costa Rica. Her kan du bo i en gammel Boeing 727, som har blitt parkert oppe mellom trærne med privat balkong på vingene.
 2. Golden Crown Levin Iglut, Levi, Finland. Bo i en godt isolert iglo med glasstak, slik at du kan ligge og nyte det flotte nordlyset i en varm seng og med ild i peisen.
 3. Magic Mountain Hotel, HuiloHuilo Reserve, Chile. Bo dypt inne i skogen med varmekilder, en vulkan og innsjøer som nærmeste nabo.
 4. Icehotel, Jukkasjärvi, Sweden. Ishotellet må selvsagt prøves en gang i livet. Åpner i slutten av november hvert år og her kan du sove i en seng av is og holde varmen med reinsdyrskinn.
 5. The Hobbit Motel, Woodlyn Park, Waitomo, New Zealand. Hotellet for deg eller dere som er fan av filmene om Ringenes Herre og Hobitten.
 6. Poseidon Undersea Resort, Fiji. Dette hotellet ligger under havets overflate. Her kan du ligge i en behagelig seng mens du nyter utsikten til alle fiskene som svømmer forbi.
 7. Giraffe Manor, Nairobi, Kenya. Dette stedet har eksistert siden 1930-tallet og ligger idyllisk ute i naturen med sjiraffer som gjerne tar en titt inn gjennom vinduet til hotellrommet ditt.
 8. The Liberty, Boston, Massachusetts, USA. Her kan du bo i det tidligere Charles Street fengsel og tilbringe natten i en luksuriøs celle.
 9. Kasbah du Toubkal, JbelToubkal, Marokko. Bo som en berber for en dag i luksuriøse omgivelser og med en fantastisk utsikt til Atlas fjellene.
 10. The Oberoi Udaivilas, Rajasthan, India. Beliggendeved Lake Picholaerdetteenluksusresort med soveromsomharprivatsvømmebassengogen service du ikkefinner mange andresteder.
 11. Burj al Arab, Dubai, De forente arabiske emirater. Offisielt det eneste 7 stjerners hotellet i verden og ofte betegnet som det mest luksuriøse hotellet som finnes.
 12. Ubudhanging gardens, Bali, Indonesia. Med vulkaner og risterrasser som nærmeste naboer kan du bo i en av de 38 villaer, som alle har eget basseng.
 13. The Ritz-Carlton, Hong Kong, Hong Kong. Verdens høyeste hotell tilbyr værelser fra 102 til 118 etasje. Her får du en fantastisk utsikt over denne pulserende storbyen.
 14. One&OnlyReethi Rah, Maldivene. Private villaer med basseng, beliggende på en kritthvit sandstrand i en lagune.
 15. Ngorongoro Crater Lodge, Tanzania. Nyt utsikten over savannen med alle de ville dyrene, mens du nyter frokosten din på en privat terrasse tilhørende rommet ditt.
 16. Intercontinental Thalasso Spa, Bora Bora. Du har sikkert sett bildet mange ganger med luksus hytter på påler ute i den blå lagunen.
 17. Qasr al SarabDesertResort, Liwa, Forente arabiske emirater. Et fantastisk hotell ute i ørkenen med de store sanddynene som nærmeste nabo.
 18. Castelo de Obidos, Obidos, Portugal. Har du alltid drømt om å bo på en stor borg, så er dette sjansen. Castelo de Obidos er en av de mest bevarte borger som finnes i verden i dag.
 19. Hotel Ristorante GrottaPalazzese, Polignano a Mare, Italia. Et av de beste og mest romantiske hotellene i Italia. Nyt en middag på terrassen som er hugget ut i klippen og med hundrevis av lamper som dekor.
 20. Astarte Suits Hotel, Santorini, Hellas. Skal dere på bryllupsreise innen Europa så er dette det perfekte stedet å tilbringe en eller flere netter.
Privacy Policy