Luksus i luften: Første klasse kabin på Emirates

Flyselskapet Emirates forbindes av de aller fleste med eksotiske reisemål og luksus i luften. Dette selskapet, som har sitt hovedsete i Dubai i De forente arabiske emirater, så dagens lys i 1985. De har nå en stor flåte med fly, med flere under bestilling. De er faktisk verdens største operatør av Boeing 777, og flyr til hele 142 destinasjoner. Her i Norge flyr de mellom Oslo og Dubai. Flaggskipet for deg som ønsker en solid dose luksus på reisen er Emirates’ A380.

Luksus i luften med A380

Dersom du ønsker deg en flytur med det ypperste som finnes av luksus er første klasse kabin på Emirates et klokt valg. Her kan du virkelig nyte goder det ikke finnes maken av mange andre steder. Dette er definitivt et valg for de kresne og de som ønsker å ankomme destinasjonen like friske og uthvilte som da de dro. Har du penger nok til å betale billetten er det ingen tvil om at det kan bli lett å venne seg til en tur på første klasse!

Egen henteservice

Dersom du skal reise første klasse kabin på Emirates og bor i nærheten av flyplassen, kan du bli hentet av limousin. Da slipper du drosjekø eller overfylte busser, men kan starte reisen på behagelig vis. En billett på første klasse sørger også for at du slipper å stå i kø for å komme igjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Fasttrack vil ligge åpent for deg og deretter kan du slappe av i loungen før ombordstigning.

Sete med massasje og egen garderobe

Vel om bord i kabinen vil du først og fremst nyte den luksuriøse følelsen det lekre interiøret gir. Ditt eget sete er ekstra bredt med god plass til beina og mens du hygger deg med et underholdningssystem av første klasse kan du la stolen gi deg en skikkelig god og avslappende massasje. Du har også egen garderobe til din disposisjon samt en minibar for øyeblikkelig tilgang til forfriskninger. Det er også eget sminkebord der, for deg som vil sørge for å se frisk og velsminket ut hele veien og skulle du trenge det finnes det også dusj og spa om bord.

Første klasse kabin på Emirates tilbyr også førsteklasses mat

På en lang flyreise er mat også en viktig del av opplevelsen og om bord på første klasse kabin på Emirates sørger de for å gi deg mat av ypperste klasse. De tilbyr lekre og velsmakende retter fra hele verden, tilberedt av ferske ingredienser. Er du sulten mellom måltidene kan du hygge deg med næringsrik og deilig snacks.

Velg selv hvor sosial du vil være

Luksus i luften er ikke minst å selv kunne velge når du vil være i fred og når du vil ha sosial omgang med andre. Som passasjer på første klasse hos Emirates, kan du benytte deg av elektriske skyvedører når du ønsker fred og ro. Skulle du derimot ha lyst til å omgås dine medpassasjerer kan du for eksempel ta en tur i baren eller oppholde deg i fellesområdet. En flytur på første klasse kabin på Emirates gir deg med andre ord en opplevelse som er reisen verdt i seg selv.

Privacy Policy